Anunț cu privire la depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu pentru Planul de amenajare a spațiului maritim și declanșarea etapei de încadrare

Comitetul de amenajare a spațiului maritim, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, având sediul în Bulevardul Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, titular al Planului de amenajare a spațiului maritim, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru Plan și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune actualizată a Planului de amenajare a spațiului maritim poate fi consultată la https://mdlpa.ro/subarticles/7/anunt26042022, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Bulevardul Libertății nr. 12, sector 5, București, de luni până vineri între orele 8:30 – 17:00 sau la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, de luni până joi între orele 8:30 – 17:00 și vineri între orele 8:30 – 14:30.

Observații/comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și pe adresa de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.