A fost lansată dezbaterea publică asupra proiectului de Plan de amenajare a spațiului maritim al Republicii Bulgaria

1 MRDPW 2 MPWDA Ro 3 National Centre for Regional Development 4 INCDM Antipa 5 Center for Coastal and Marine Studies 6 GeoEcoMar 7 OUC Ro 8 N Vaptsarov Naval Academy

Proiectul Planului de amenajare a spațiului maritim al Republicii Bulgaria 2021-2035 a fost publicat în consultare publică de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice din Bulgaria.

Conform proiectului Planului de amenajare a spațiului maritim, o consultare publică online va avea loc prin intermediul platformei Webex de la ora 10.00 în data de 31.08.2021. Pentru a participa la aceasta, este necesară o cerere preliminară până la data de 27.08.2021, inclusiv, la adresele de e-mail: elena .stoyanova @ mrrb.government.bg și dimitar.todorinski@mrrb.government.bg.

Documentele privind Planul de amenajare a spațiului maritim, inclusiv Raportul de evaluare a mediului, sunt publicate în secțiunea „Pentru discuții publice” / „За обществено обсъждане“ / pe site-ul web al Ministerului Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice. Informațiile pot fi găsite și pe portalul de consultare publică / Портала за обществени консултации /.

Comentariile, observațiile și propunerile pot fi trimise în termen de 30 de zile la adresa oficială a Ministerului Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice, precum și în format electronic la adresa de e-mail: oprd@mrrb.government.bg. După această perioadă, rezultatele consultării vor fi publicate pe site-ul Ministerului.