Reuniunea KICK-OFF a proiectului MARSPLAN - BS II

1 MRDPW 2 MPWDA Ro 3 National Centre for Regional Development 4 INCDM Antipa 5 Center for Coastal and Marine Studies 6 GeoEcoMar 7 OUC Ro 8 N Vaptsarov Naval Academy

Reuniunea KICK-OFF a echipei de proiect MARSPLAN - BS II (Proiectul de planificare transfrontalieră maritimă pentru Marea Neagră - Bulgaria și România), a avut loc la Hotelul Ramada, Sofia, Bulgaria, pe 9 octombrie 2019.


La întâlnire au participat reprezentanți ai tuturor organizațiilor partenere - Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România, Centrul Național de Dezvoltare Regională (Bulgaria), Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Marină "Grigore Antipa" (INCDM - România), Institutul Național pentru Cercetare și Dezvoltare în Geologie și Geoecologie marină (GeoEcoMar - România), Centrul de Studii Costiere și Marine (Varna, Bulgaria) Universitatea Ovidius din Constanța (UOC - România), Academia Navală Nikola Vaptsarov (Varna, Bulgaria), precum și reprezentanți ai liderului de proiect care a găzduit întâlnirea - Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice din Bulgaria.
În cadrul întâlnirii, echipa MARSPLAN - BS II a discutat despre activitățile proiectului, calendar, precum și responsabilitățile atribuite fiecărui partener.
Reuniunea KICK-OFF a fost urmată de prima ședință a comitetului de coordonare care a avut loc după-amiază. Reprezentanții DG MARE și EASME s-au alăturat reuniunii ca membri ai comitetului de coordonare. În cadrul ședinței a fost discutat un plan de gestionare a riscurilor și au fost identificate măsuri pentru depășirea riscurilor potențiale. De asemenea, a fost prezentat proiectul unui Acord de cooperare internă între partenerii proiectului care ar trebui să stabilească responsabilitățile tuturor partenerilor și structura de management intern.

  • SC_1_MSP_II
  • SC_1_MSP_II_2
  • SC_1_MSP_II_3
  • SC_1_MSP_II_4
  • SC_1_MSP_II_5